Tiedonkulku

Pidä jäsentietosi ajan tasalla partion Asiointipalvelussa.
Asiointipalveluun pääset osoitteessa asiointi.partio.fi ja sinne kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin Kuksaan on kirjauduttu. Jos sinulla ei ole vielä tunnusta pääset luomaan sen Asiointipalvelun etusivulla.

Seuraa somessa

Lippukunta kertoo toiminnasta myös somessa! Ota seurantaan Facebook ja Instagram. Katso linkit etusivulta tai Yhteistyössä-kohdasta.

Partioasut

Lippukunnan huivi

Lippukunta käyttää sinistä partiohuivia, jonka kärjessä on lippukunnan valkoiset huivimerkit (kota ja mänty) sekä vihreät nauhat huivin sivuilla.

Partiohuivia käytetään aina kaikissa partiotilaisuuksissa - partiolaiset tunnistetaan huivista!

huivi200.jpg


Uusi partiolainen saa oman partiohuivin antaessaan ikäkauden mukaisen partiolupauksen. Samalla partiolainen saa lippukunnan huivimerkit.

Ikäkausikohtaiset partiolupausohjeet ja huivimerkkien ompeluohjeet:

Sudenpennun partiolupausohje (7-9 v)
Seikkailijan partiolupausohje (10-12 v)
Tarpojan partiolupausohje (12-15 v)

Huivimerkkien ompeluohje

Samoajaikäiset (15-17 v) ja vaeltajaikäiset (18-22 v) uudet partiolaiset saavat partiolupausohjeet erikseen lippukunnanjohtajalta.

Aikuisena (22- v) partioon tulevien uusien jäsenten ei tarvitse antaa partiolupausta. He saavat lpk:n huivin merkkeineen lippukunnanjohtajalta. 

Partiohuivi solmitaan perinteisesti merimiessolmulla. Partiojohtaja-kurssin käyneet käyttävät ruskeaa, nahkaista voglia huivissa, jolloin huivia ei tarvitse välttämättä solmia ollenkaan.Lippukunnan virallinen partioasu

Lippukunta käyttää Suomen Partiolaisten virallisia partioasuja.

Lippukunnassa saa käyttää joko sinistä tai ruskeaa partiopaitaa. Sudenpennut käyttävät sinistä sudenpentupaitaa ja lisäksi väiskiä. Partioasuun kuuluu partiopaidan lisäksi partiovyö sekä siistit, siniset tai tummat housut/hame.

Partioasua käytetään lippukunnan juhlissa ja muissa virallisissa tilaisuuksissa, esim. leirien ja retkien lipunnostoissa. Partioasua käytetään myös edustettaessa lippukuntaa erilaisissa tilaisuuksissa.

Katso tarkemmat partiopuku-, pillinaru- ja merkkiohjeet Suomen Partiolaisten sivuilta täältä ja ikäkausikohtaisista ohjeista:

Sudenpennun partiopuku- ja merkkiohje (7-9 v)
Seikkailijan partiopuku- ja merkkiohje (10-12 v)
Tarpojan partiopuku- ja merkkiohje (12-15 v)
Samoajan partiopuku- ja merkkiohje (15-17 v)
Vaeltajan partiopuku- ja merkkiohje (18-22 v)
Aikuisen partiopuku- ja merkkiohje (22- v)

Lippukunnan käyttämä paikkakuntatunnus on Ryttylä-merkki ja piiritunnus on Hämeen Partiopiiri ry:n merkki.

Ryttyla2.jpgVirallisten partioasujen tuote-esite

Seuraava yhteistilaus on su 24.10. mennessä. Tilaus onnistuu lähettämällä se sähköpostitse lippukunnan sihteerille, Erikalle, osoitteeseen strombgerika@gmail.com.

Partiopuvun ja -merkit voi tilata myös itse esim. partiolaisten omasta Scandinavian Outdoor -verkkokaupasta. Tilaa samalla partioasuun kuuluvat maatunnus, järjestötunnus sekä piiritunnus. Paikkakuntatunnuksia (Ryttylä-merkki) myy lippukunta.


REV-tuotteet

Lippukunta lanseerasi Yrjönpäivänjuhlassa 2016 uudet REV-tuotteet, joita ovat huppari, T-paita, trikoopipo, army-lippis, narureppu ja kangaskassi.

REV-tuotteissa on "Partio - Scout, Ryttylän Eräveikot ry" -painatus.

painatus.jpg


REV-tuotteita saa käyttää missä ja milloin vain.
REV-tuotteita saa käyttää kaikki, myös perheen ei-partiolaiset.

Nyt meillä kaikilla on mahdollisuus näyttäytyä yhtenäisenä, iloisena ja reippaana joukkona, kun tilaamme kaikki REV-tuotteet!

Lippukunnalla on pieni varasto tuotteita, joten jos haluat hetimiten REV-tuotteita, ota yhteyttä lippukunnanjohtajaan tai lippukunnan sihteeriin.

REV-tuotteiden tuote-esite

Seuraava yhteistilaus on 
su 24.10. mennessä. Tilaus onnistuu lähettämällä se sähköpostitse lippukunnan sihteerille, Erikalle, osoitteeseen strombgerika@gmail.com.

Huppari.jpg REV-huppari
sininen, vihreä, harmaa
 
T-paita1.jpg REV-T-paita
sininen, vihreä, harmaa
ja isojen kokoa ruskea
T-paita3.jpg
 
Pipot.jpg REV-trikoopipo
harmaa, sininen
 
Lippis1.jpg REV-lippis (army-malli)
olive, sininen
Lippis2.jpg
 
Reppu_ja_kassi.jpg REV-narureppu
REV-kangaskassi
sininen