Tiedonkulku

Pidä jäsentietosi ajan tasalla partion Asiointipalvelussa.
Asiointipalveluun pääset osoitteessa asiointi.partio.fi ja sinne kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin Kuksaan on kirjauduttu. Jos sinulla ei ole vielä tunnusta pääset luomaan sen Asiointipalvelun etusivulla.

Seuraa somessa

Lippukunta kertoo toiminnasta myös somessa! Ota seurantaan Facebook ja Instagram. Katso linkit etusivulta tai Yhteistyössä-kohdasta.

Vuosi 2012

Itsenäisyyspäivänjuhlaa vietettiin perinteisin menoin torstaina 6.12.2012. Aamulla oli lipunnosto ja illalla soihtukulkue sekä juhla. Sudenpentulupauksen antoi 9 uutta arkajalkaa sekä 1 uusi seikkailija antoi seikkailijalupauksen.

ip-juhla12.jpg
Perinteinen partiolaisten itsenäisyyspäivänjuhla kokosi
soihtukulkueen jälkeen Ryttylän kirkkoon liki 80 partiolaista
perheineen - monelle illan kohokohta oli Maamme-laulu!



LPK:n syyskokouksessa
25.11.2012 lippukunnanjohtajaksi valittiin Ville-Matti Rissanen. Hallituksen jäseniksi valittiin Mikko Tikkanen, Pasi Petrell, Suvi Ahtinen, Petteri Joensuu ja Saila Suominen. Hallitus järjestäytyi vuoden ensimmäisessä kokouksessaan 27.1.2013. Katso lisää Yhteystiedot -kohdasta.


Lippukunnan historian ensimmäinen Rauhanpäivänkampanja toteutettiin kansainvälisenä Rauhanpäivänä perjantaina 21.9.12 Kolon pihalla. Ohjelmassa oli puhetta rauhasta ja kukkasipulien istutus srk-talon lipputangon juurelle.

rauhanpaiva.jpg














Lue lisää Rauhanpäivästä!


Syykausi on lähtenyt hyvin käyntiin! Tässä tuokiokuvia pienimpien sudenpentujen partiokokouksesta Partiomajalta - aiheena leiritelttojen pystytys.

majalla1.jpg
majalla2.jpg


Syyskauden avajaisiltanuotio oli keskiviikkona 5.9.2012. Mukana oli liki 70 partiolaista ja vanhempaa. Ilta kului yhteisleikkien ja ryhmien jaon sekä eväiden paistamisen kera.

syysalku1.jpg

Apulaislippukunnanjohtaja Mikko Tikkanen avasi syyskauden.

syysalku2.jpg

Eväsmakkaroita paistettiin monta pakettia!

syysalku3.jpg


LAPPI 2012 -vaellusleiri toteutettiin 25.6.-1.7.2012 Itä-Lapissa, Saariselällä. Mukana oli yhteensä 38 partiolaista / partiolaisten vanhempaa. Vaellusleirillä 3 partiolaista vaelsi liki 90 km ollen 5 yötä tunturissa, 9 partiolaista vaelsi noin 45 km ollen 4 yötä tunturissa ja 16 partiolaista vaelsi noin 25 km ollen 2 yötä tunturissa. Lisäksi perusleirissä oli 10 henkilöä, jotka tekivät päiväretkiä mm. lähituntureille. Vaellusleirinjohtajana toimi Saila Suominen.

lappi1.jpg

16 partiolaisen Huippu-vaellusryhmä lähdössä omalle reitilleen
Kiilopään Tunturikeskuksesta.

lappi2.jpg

Kiilopään huipulla.

lappi3.jpg
Torstaiaamuna heräsimme lumi- ja räntäsateeseen.
Lämpötila oli 2 pakkasastetta.


Tästä voit lukea Ilta-Sanomien nettisivuilla olleen uutisen torstaiaamun lumisateesta.

Ilta-Sanomissa oli pieni juttu lumisateisesta torstaiaamusta ja partiolaisten mietteitä siitä perjantaina 29.6.2012. Lue juttu tästä.

Tästä voit lukea Ita-Sanomien nettisivuilla olleen uutisen, kun vielä ennustettiin lumisadetta.


Kevätkauden päätösiltanuotio oli keskiviikkona 23.5.2012 Partiomajalla. Mukana oli yli 80 isompaa ja pienempää partiolaista paistamassa makkaroita, nakkeja ja vaahtokarkkeja nuotiolla. Sudarikisoissa upean 3. sijan saavuttanutta Leijonat-laumaa muistettiin retkipyyhkein! Samoin muistettiin ja kiitettiin mukana ollutta saattaja-vanhempaa sekä laumanjohtaja-Mikkoa.

kevat1.jpg
kevat2.jpg
kevat3b.jpg
kevat4b.jpg



Kisatuloksia...

* Sudenpentukisoissa la 5.5.12 Hollolassa lippukunnan Leijonat-lauma sijoittui upeasti 3. sijalle!!! Onnea laumalle!!!

* Tarpojakisoissa la 5.5.12 Nokialla lippukunnan Juustomammutit-vartio sijoittui vihreässä sarjassa hienosti 11. sijalle. Onnea!!!



Sudenpentujen ja seikkailijoiden talviretkipäivä järjestettiin Hausjärven seurakunnan leirialueella Tervaniemessä 14.4.2012. Mukana oli 11 reipasta retkeilijää, 5 johtajaa ja retkenjohtajana toiminut vastaava akela Petteri Joensuu.

supe1.jpg

Retkipäivän ensimmäinen tehtävä oli rakentaa linnunpönttö.

supe2.jpg
supe3.jpg
supe4.jpg Valmista tuli ja moni pihapiiri saa pikkulinnuille asunnon!

Jokaiseen partioretkeen kuuluu puukolla vuoleminen, ja sitä opeteltiin myös. Vuoltiin sekä lastuja että hienoja kiehisiä sytykkeiksi.

supe5.jpg
supe6.jpg
Opit sytykkeiden teosta oli tarpeen leikkimielisessä kisassa, jossa nuotion päällä oleva naru piti saada palamaan poikki...
supe7.jpg
supe8.jpg




TALVIS 2012 -talviretki järjestettiin Hausjärven seurakunnan leirialueella Tervaniemessä 24.-25.3.2012 seikkailijoille, tarpojille, samoajille ja vaeltajille. Mukana oli liki 30 partiolaista. Retkenjohtajana toimi sihteeri Saila Suominen.

Yhteisvoimin pystytettiin 2 puolijoukkuetelttaa majoittumista varten.

talvis_teltta22.jpg

Jokaisen panos oli tärkeä, jotta leiri saatiin pystyyn!

talvis_teltta1.jpg
Teltassa oli lämmin nukkua!

talvis_teltta3.jpg

Talviretkellä retkeläiset valmistivat kaikki ruoat itse trangialla.

talvis_ruoanlaitto.jpg

Tässä valmistuu pussimuusia ja jauhelihakastiketta.

talvis_ruoka.jpg

Ja nuotioletut tietysti ennen kotiinlähtöä..

talvis_lettunuotio.jpg